Dette ser kanskje ikke så godt ut. Jeg vet det er mange der ute som ikke liker fisk. Vel, TOO BAD!! Denne var kjempegod. Det ser kanskje ut som den bader i fett, men det er olivenolje samt fiskekraft som fortsatt er igjen ettersom folien rundt har holdt på fuktigheten. Du gjør som følger; (kremt)
Ta en fiske-fileèt, skyller godt og legger den med skinn-siden ned i en ildfast form som er dekket av aluminiumsfolie. Hell over rikelig med olivenolje. Dette er bare sunt!
Ta frem ønsket krydder. Anbefaler: Pepper, Sellerisalt og Grillkrydder.
Pakk så folien sammen som en skjøt som går over hele og sett den inn i ovnen på god varme, 225-250*C.
Fisk tar faktisk litt tid å steke når du har den i ovnen så beregn ca. 1,5timer pr. kilo. Høres lenge ut?? Men hvor ofte lager du EN KILO ?? altså ca. 45min i ovnen.
Det jeg alltid har hørt er at fisken skal legg gli fra hverandre men fortsatt ha en fast konsistens. Bruk fornuft og bestem etter egne ønsker. Nærmere sushi = kortere steketid.
Bon apetitè ;)
No comments:
Post a Comment